Laura Te Hennepe

Laura is senior trainer en coach. Na haar propedeuse Communicatiewetenschap en studie Psychologie volgde zij de master Training & Development aan de Universiteit van Amsterdam. Studeren wisselde Laura af met dansen en reizen. Na haar studie werkte zij aan culturele projecten als uitvoerend danser en choreograaf. Tijdens haar eerste baan als recruiter begon het ondernemen te kriebelen en Laura startte als freelance trainer in het bedrijfsleven en het hoger onderwijs.
Laura heeft de afgelopen jaren veel trainingen ontwikkeld en gegeven op het gebied van gespreksvoering, omgaan met emoties en conflict, leiderschap en presenteren. In haar werk met verpleegkundigen, dansers, artsen in opleiding, ondernemers, juristen, bouwvakkers en monteurs in opleiding komt haar talent voor werken met diversiteit en groepsdynamiek sterk naar voren.

Naast trainer is Laura Co-Active coach, Co-Active coaching van CTI heeft zijn basis in de positieve psychologie en neuroscience en is wereldwijd bekend als de Harvard onder de coachopleidingen.

Laura's enthousiasme is aanstekelijk. Ze is doortastend en scherp. Haar kracht in training en coaching is haar vermogen flexibel en creatief om te gaan met wat er is. Veiligheid en beweging. Ze verbindt en komt tot de kern.

Bewegen is haar core-business. Fysiek en mentaal. Laura geeft danslessen, leeft voluit en schrijft hier graag het een en ander over op. Volg haar op "www.krooks.org"

Linkedin

Tess Keijzer

Tess is senior trainer & coach. Na haar studie Sociale Psychologie en master Training & Development aan de Universiteit van Amsterdam, heeft zij een aantal jaren de wereld over gereisd. Ze woonde in New York City en Sydney en verbleef lange tijd in Aziƫ. Terug in Nederland deed ze verschillende (trainers)klussen, om vervolgens korte tijd te werken als consultant op het gebied van cultuur- en gedragsveranderingen binnen organisaties. Het vrije bestaan bleef haar toch trekken en deed haar besluiten om als freelance trainer en coach aan de slag te gaan.

Ze heeft in de afgelopen jaren veel training gegeven, bij grote banken en multinationals tot grote en kleine zorginstellingen en in het mkb, aan lager en hoger management, binnen cultuur en gedragsveranderingtrajecten. Veelal op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Ook over communicatie en persoonlijke effectiviteit. Altijd over gedrag.

Daarnaast is zij Co-Active coach. Co-Active coaching heeft zijn basis in de positieve psychologie en neuroscience. De opleiding heeft zij gevolgd via het gerenommeerde CTI, vaak genoemd als het Harvard onder de coachopleidingen.

Tess haar kwaliteiten zijn haar openheid, humor en sprankelende persoonlijkheid. Ze is empathisch en durft mensen te confronteren. Altijd met oog voor de persoon die zij voor zich heeft. Ze past zich snel aan in situaties en voelt aan wat nodig is.

Tess is gepassioneerd over reizen en andere culturen. Gaat avontuur niet uit de weg. Ze doet graag yoga, toneel, en houdt van mountainbiking of een wandeling in de natuur. Ze doet energie op op verlaten stranden.


Linkedin