Philosophy

Het creëren van verbinding met anderen. Leven en werken vanuit je kwaliteiten en kracht. Daar gaat het voor ons over. Wij werken vanuit de volgende waarden:


Everybody is creative.
Behave werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens creatief, compleet en vindingrijk is. Wij creëren een omgeving om op een dynamische manier input, kennis en energie te delen en te vergroten. Met creativiteit als een van onze meest belangrijke waarden nemen we jou mee in die ervaring.

You own it.
Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen keuzes. Jij staat aan het roer. Al voelt dat niet altijd zo. Behave streeft er naar om mensen hun volle potentieel te laten benutten. It’s in your own hands.

Time to reflect.
Behave is bewegen en stilstaan tegelijk. Als je eenmaal het vermogen hebt ontwikkeld om op jezelf te kunnen reflecteren, kun je niet meer zonder. Essentieel in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij ons vind je de tijd en ruimte om stil te staan bij jezelf.

Rebel with a cause.
Waarom zouden we binnen de lijntjes blijven? Stretchen is nodig om echt te bewegen. Bij Behave daag je jezelf uit, keer op keer. Stoute schoenen staan ons het beste. En jou ook .

Co-Active.
Bij Behave kijk je naar jezelf als geheel. Jij in relatie tot jezelf, je werk en je omgeving. Synergie is key en dat bereiken we samen. Op een actieve, intuïtieve en verbindende manier.

Just do it.
De tijd is nu. Doen.